Vaahteramäestä kuuluu kummia!

Eggspress on ollut menestys. Se on ollut raikas tuulahdus ummehtuneessa ruokakaupan kentässä. Se on kuunnellut asiakasta ja tuottajaa ja onnistunut löytämään paikkansa ah, niin vaikeassa markkinassa. Eggspress on onnistunut työllistämään ihmisiä, luomaan uusia markkinakanavia pienille ruoantuottajille ja julistamaan sen vähän paremmin kasvatetun ruoan ilosanomaa tuhansille.


Eggspress ei kuitenkaan taloudellisesti ole ollut kovinkaan kannattava tähän asti. Se on kasvanut suoraan kassavirralla, kädestä suuhun. Palkat se on maksanut työntekijöilleen ja laskut tuottajilleen. Meidän yrittäjäperheen palkkapäivät vain tahtovat venyä.

Olemme täällä Somerolla ynnäilleet yrittämistämme ja tulleet siihen tulokseen, että on muutosten aika. Ja ryhtyneet toimeen. Nyt olemme siinä tilanteessa, että Eggspress ja perhe Välttilä muuttaa. Olemme löytäneet uuden kodin itsellemme ja yrityksellemme. Paremman ja samalla edullisemman. Uudessa paikassa on tilaa sekä yrityksen kasvaa ja kukoistaa, että perheen temmeltää. Samalla on syksyllä aika jättää hyvästit omakotitalolle jonka Mikko kymmenen vuotta sitten rakensi. (vihjeeksi kaikille: Nyt olisi myynnissä huippuhyvä ja hieno omakotitalo ihanalla paikalla lauttasaarelaisen kaksion hinnalla.)

Olemme myös jo kohta vuoden valmistelleet projektia, jossa Vaahteramäen tila on myynnissä. Sitä varten on perustettu yritys, joka tulee hyvin pian avaamaan osakeannin kaikille kiinnostuneille. Kunnianhimoinen tavoitteemme on osoittaa koko maalle, että eläinten hyvä kohtelu MAHDOLLISTAA kannattavan liiketoiminnan kotieläintuotannossa. Ja vieläpä ilman maataloustukia. Tästä kerromme lisää ihan lähiaikoina, kunhan saamme kaikki materiaalin ja viranomaiskoukerot kuntoon.

Olemme myös hankkimassa ja saamassakin uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Aiomme uusiin toimitiloihin tehdä laitoksen joka alkaa tehdä Friidoista munamassaa varsinkin laajentumassa olevalle ravintola Eggille, mutta myös muille käyttäjille suurkeittiöissä, mutta ehkä myös kuluttajissa. 

Lisäksi olemme aktiivisesti etsineet ja ehkä jopa löytäneetkin uusia tapoja toimittaa teille asiakkaille hyvää ruokaa. Pari -kolmekin erilaista konseptia on mietinnässä ja kehitystyön alla. Yksi niistä on vihdoin se kotiinkuljetus, josta meillä on toiveena saada kokeilut käyntiin ensi keväänä.

Kuuntelemme teitä asiakkaitamme aina herkällä korvalla. Olemme kyselleet teiltä ideoita ja ehdotuksia, tallentaneet myös moitteet mieleemme. Niinpä voimme ilolla kertoa että kotisivumme uusi, tuotteiden selaamista ja tilaamista rutkasti helpottava, versio on jo varsin pitkällä. Uskoisimme että se saadaan käyttöön varsin pian, muttemme halua laskea liikkeelle mitään puolitekoista raakiletta, joten tarkkaa aikaa emme osaa sanoa. Meitä on usein moitittu siitä, että maksutapa on vain käteinen. Nyt olemme ensimmäisinä Suomessa ottaneet käyttöön MobilePay -sovelluksen yrityksille. Kaikilla Eggspress -reiteillä ja pysäkeillä voi siis maksaa MobilePay -sovelluksella! Autojen teippaamista on moni ehdotellut myös. Se tulee varmasti. Pian. Lupaamme!

Ja sitten on Eggspress-festarit, eli Eggstock. 26.8. 2017 Vaahteramäessä polkaistaan käyntiin ensimmäiset iloiset koko perheen festarit, joissa on jo tosi hauska kattaus hyvää musiikkia sovittuna. Vielä on mahdollisesti tulossa uusiakin esiintyjiä, mutta liput ovat jo myynnissä jokaisen Eggspress -reitin tuotelistalla. Menkäähän varmistamaan omanne!

Elokuussa juhlitaan festareita näissä maisemissa
Tämä kaikki saattaa kuulostaa hurjalta. Mikko ja Johanna tekevät kuitenkin tällä hetkellä töitä ja päätöksiä hymy huulilla, vakaasti uskoen että vaikeuksista huolimatta Eggspressin ja Vaahteramäen Friidan tarina on vasta alussa. Heillä on myös vakaa luotto siihen, että ehkä hekin saavat taas lähitulevaisuudessa palkkaa.

Kommentit

Suositut tekstit