Viikon sana (Mikko Välttilä)
Lumipyryisen maaliskuinen tervehdys vain kaikille täältä Somerolta, Eggspressin kotiluolasta.
Ylpeänä esittelen teille uutukaisen blogin, Egg Press:n jossa me Eggspress -tuottajat julkaisemme säännöllisen epäsäännöllisesti omia juttujamme ja kuviamme.
Tämä on Viikon Sana, Egg Press -blogin kolumni, jonka kunnianhimoinen tavoite on olla jokaviikkoinen kirjoitelma siitä, missä menevät lähiruoka ja sen tuottajat. Tämän kolumnin kirjoittaja vaihtuu viikottain. Tavoitteemme on, että kaikki tuottajat jotka ovat mukana Eggspressissä, kirjoittaisivat vuorotellen jotain. Toisilla pysyy kynä kädessä ja näppäimistö ojennuksessa sujuvammin kuin toisilla, mutta ei se mitään, kaikilla on varmasti asiaa ainakin joskus. Elättelemme myös toiveita saada mukaan "vieraskyniä" mielenkiintoisista henkilöistä elämän eri saroilta. Kuitenkin ruokaa ja maaseutua koskettelevin aihein.
Tähän avaustekstiin haluaisin ikuistaa kiitoksen sanani kaikille niille, jotka ovat mahdollistaneet tämän kaiken:
Asiakkaillemme, jotka ovat ottaneet meidät riemuiten vastaan ja ostavat tuotteitamme, tietysti. Heille olen aina ja ikuisesti kiitollinen! Henkilökunnallemme myös. He hoitavat joka ikinen päivä homman kotiin. Kelissä kuin kelissä, kiihkeidenkin nettikeskustelujen keskellä, silloinkin kun kaikki menee pieleen, väsytti tai ei. Ja aika usein väsytti, teemme tosi pitkiä päiviä ihan jokainen.
Ennenkaikkea haluaisin lausua kiitoksen tälle koko tuottajaporukallemme. Enää ei ole vain Mikko ja Johanna miettimässä miten viedään Eggspressiä eteenpäin. Nyt meitä tuottajia on jo hyvin monta. Sitoutuneita, fiksuja ja yhtä köyttä vetäviä ihmisiä jotka haluavat kaikki tämän jutun jatkuvan, kasvavan ja kaunistuvan. Meitä on nyt koolla jo oikea Eggspress -jengi, #ruokavallankumous2017 -pataljoona.
Mukana on nyt jo:
Vaahteramäen Friida -kananmunat ja kanan-, sekä kukon liha
Penttilän tila -perunarieska, makkarat
Paijan tila -luomuleivät
Finn Angus -pihviliha
Häntälän Hunaja -hunaja ja hunajatuotteet
Bornemans Musteri -omenamehut, hillot, limonadit, siiderit
Hirsjärven Kartano -luomukaritsa ja lammas
Heikkilän Juustola -tilajuustot ja jugurtti.
Rintasen puutarhatila -vihannekset ja juurekset, jalosteet
Krannin Tila -jauhot ja suurimot
Vatajanrannan tila -vuohenmaitojuustot ja jäätelöt
Niitylintu - laidunkasvatettu broileri
Ruisvaaran porkkanat
Porotuote Länsman -poronliha ja jalosteet
Kipparin Kala -savukala ja jalosteet
ja lisää tulee...
Olemme luomassa jotain ainutlaatuista, lähde sinä mukaan, ainakin asiakkaaksi!
#ruokavallankumous2017 tarvitsee sinua!
Ylpeänä esittelen teille uutukaisen blogin, Egg Press:n jossa me Eggspress -tuottajat julkaisemme säännöllisen epäsäännöllisesti omia juttujamme ja kuviamme.
Tämä on Viikon Sana, Egg Press -blogin kolumni, jonka kunnianhimoinen tavoite on olla jokaviikkoinen kirjoitelma siitä, missä menevät lähiruoka ja sen tuottajat. Tämän kolumnin kirjoittaja vaihtuu viikottain. Tavoitteemme on, että kaikki tuottajat jotka ovat mukana Eggspressissä, kirjoittaisivat vuorotellen jotain. Toisilla pysyy kynä kädessä ja näppäimistö ojennuksessa sujuvammin kuin toisilla, mutta ei se mitään, kaikilla on varmasti asiaa ainakin joskus. Elättelemme myös toiveita saada mukaan "vieraskyniä" mielenkiintoisista henkilöistä elämän eri saroilta. Kuitenkin ruokaa ja maaseutua koskettelevin aihein.
Tähän avaustekstiin haluaisin ikuistaa kiitoksen sanani kaikille niille, jotka ovat mahdollistaneet tämän kaiken:
Asiakkaillemme, jotka ovat ottaneet meidät riemuiten vastaan ja ostavat tuotteitamme, tietysti. Heille olen aina ja ikuisesti kiitollinen! Henkilökunnallemme myös. He hoitavat joka ikinen päivä homman kotiin. Kelissä kuin kelissä, kiihkeidenkin nettikeskustelujen keskellä, silloinkin kun kaikki menee pieleen, väsytti tai ei. Ja aika usein väsytti, teemme tosi pitkiä päiviä ihan jokainen.
Ennenkaikkea haluaisin lausua kiitoksen tälle koko tuottajaporukallemme. Enää ei ole vain Mikko ja Johanna miettimässä miten viedään Eggspressiä eteenpäin. Nyt meitä tuottajia on jo hyvin monta. Sitoutuneita, fiksuja ja yhtä köyttä vetäviä ihmisiä jotka haluavat kaikki tämän jutun jatkuvan, kasvavan ja kaunistuvan. Meitä on nyt koolla jo oikea Eggspress -jengi, #ruokavallankumous2017 -pataljoona.
Mukana on nyt jo:
Vaahteramäen Friida -kananmunat ja kanan-, sekä kukon liha
Penttilän tila -perunarieska, makkarat
Paijan tila -luomuleivät
Finn Angus -pihviliha
Häntälän Hunaja -hunaja ja hunajatuotteet
Bornemans Musteri -omenamehut, hillot, limonadit, siiderit
Hirsjärven Kartano -luomukaritsa ja lammas
Heikkilän Juustola -tilajuustot ja jugurtti.
Rintasen puutarhatila -vihannekset ja juurekset, jalosteet
Krannin Tila -jauhot ja suurimot
Vatajanrannan tila -vuohenmaitojuustot ja jäätelöt
Niitylintu - laidunkasvatettu broileri
Ruisvaaran porkkanat
Porotuote Länsman -poronliha ja jalosteet
Kipparin Kala -savukala ja jalosteet
ja lisää tulee...
Olemme luomassa jotain ainutlaatuista, lähde sinä mukaan, ainakin asiakkaaksi!
#ruokavallankumous2017 tarvitsee sinua!
Kommentit
Lähetä kommentti