Eggspressin arvot ovat vahvat.

Eggspress on vahvasti arvopohjainen yritys, joka on syntynyt tuotantoeläinten hyvinvoinnin arvomaailman ympärille. Ihan alusta alkaen siihen on liittynyt myös ruokaketjun reilumpi tulonjako ja kestävä ja läpinäkyvä ruoantuotanto sekä -kauppa. Tämän lisäksi kannamme vastuutamme muunmuassa lahjoittamalla ruokaa ja ruokalahjakortteja heikompiosaisille kanssaihmisillemme.

Nyt haluan tuoda esiin ja sementoida vielä yhden arvomme tasavertaisena johtotähtenä muiden rinnalle.

Ihmisten oikeudet. Ihan kaikkien ihmisten, ikään, sukupuoleen, seksuaalisuuteen, etniseen alkuperään, varallisuuteen, poliittiseen kantaan tai kansallisuuteen katsomatta. Me emme yrityksenä, enkä minä sen edustajana, hyväksy minkäänlaisia rasistisia tekoja tai vihapuhetta. Eggspress tuomitsee omalta osaltaan vihaavat
nettipuheet, uhkailut, väkivallanteot, rasistiset huutelut kadulla ja niin edelleen.


Miksi koemme tärkeäksi kertoa tämän?

Siksi, että olemme täällä Vaahteramäessä katselleet ympärillemme huolestuneina. Tänä päivänä Suomessa pidetään normaalina kuohuntana sellaista puhetta, joka vielä kymmenen vuotta sitten oli yksittäisten koohottajien idiotismia jota ei kehdannut edes ääneen toistaa. Nyt islam- ja pakolaisvastaisuudesta on tullut muotia, rasistiset herjaukset eivät ylitä uutis- saati tutkintakynnystä ja vähän tummempihiuksinen lapsi saa pelätä koulussa ja kotimatkalla aikuisten ihmisten hyökkäyksiä.

Me pyydämme asiakkaitamme ajattelemaan sitä, että aivan samalla lailla kuin toivomme kaikkien eläinten saavan elää hyvän elämän, toivomme myös kaikkien ihmisten sen saavan. Mieluiten omissa kodeissaan, mutta jos se ei vain ole vaihtoehto, niin sitten turvassa siellä, mihin he ovat pakoon lähteneet. Meidän ajatusmaailmaamme ei ainakaan mahdu se, että eläinten hyvää kohtelua vaalitaan arvokkaana, mutta ihmisten ei.


"The world is too dangerous to live in, not because of the people who do evil, but because of the people who sit and let it happen."

Albert EinsteinTehdään yhdessä reilumpaa ja rakastavampaa maailmaa ihan kaikille!Mikko Välttilä,

Eggspress

Kommentit

Suositut postaukset