Finn Angus Jauhelihapihvi, juuresmuusi ja valkosipulikurkkutsatsiki
Finn Angus Jauhelihapihvi
500 g Finn Angus Jauhelihaa
100 g freesattua sipulia
1 dl kuohukermaa
0,5 dl korppujauhoja
1 kananmuna
suola / rouhittu mustapippuri
100 g Vatajanrannan Vuohitilan
Kutunjuustoa
kuohukermaa
1. Kypsennä pilkottu sipuli pannulla.
2. Turvota korppujauhot kermassa ja lisää joukkoon suola, mustapippuri ja jäähtynyt sipuli.
3. Lisää joukkoon jauheliha ja sekoita massa
tasaiseksi.
4. Lisää kananmuna. Sekoita massa ja muotoile pihvin mallisiksi.
5. Notkista kutunjuusto kermalla kreemimäiseksi. Jaa täyte jauhelihapihvien sisälle.
6. Paista pihveihin kaunis väri pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. ( Sisälämpö 66°C )
Juuresmuusi
500 g jauhoista perunaa
2 porkkanaa
1 palsternakka
voita
1. Kuori
juurekset. Paloittele ja keitä kypsäksi vähässä suolalla maustetussa vedessä.
Säästä keitinliemi.
2. Survo juurekset voin kanssa
tai käytä sähkövatkainta. Ohenna keitinliemellä.
”Valkosipulikurkkutsatsiki”
2 dl maalaisjukurttia
100 g valkosipulikurkkua
2 kpl valkosipulinkynttä
rouhittua
mustapippuria / suola
tuoretta
minttua
1. Pilko kurkut kuutioiksi ja valuta siivilässä.
2. Lisää jukurtin joukkoon kuutioidut kurkut,
hienonnettu valkosipuli, mausteet sekä hienoksi hakattu minttu.
Kommentit
Lähetä kommentti