Maailman paras pannukakku
Maailman parhaasta pannukakusta tulee vieläkin parempaa kun käyttää Friida-munia ja Krannin jauhoja. Pannukakku usein jakaa mielipiteitä. Toiset haluavat pinnasta rapean, toiset eivät missään tapauksessa. Tällä ohjeella voit saada molemmat!
Tarvitset:
1-1,5dl sokeria
1tl suolaa
1tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
4dl Krannin vehnäjauhoja
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää sitten joukkoon:
4dl maitoa
50-75g voita
4-6 Friida-munaa
ja lopuksi vielä toiset 4dl maitoa
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista pannukakkua 180C n. puoli tuntia tai kunnes pinta on kullanruskea.
1-1,5dl sokeria
1tl suolaa
1tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
4dl Krannin vehnäjauhoja
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää sitten joukkoon:
4dl maitoa
50-75g voita
4-6 Friida-munaa
ja lopuksi vielä toiset 4dl maitoa
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista pannukakkua 180C n. puoli tuntia tai kunnes pinta on kullanruskea.
Kommentit
Lähetä kommentti